Advantages of Glass Handrail
محاسن هندریل شیشه ای :
- استحکام و ایمنی بالا
- عدم تغییر رنگ و شکل
- نصب سریع و آسان
- هزینه نگهداری پایین
- نکته قابل استفاده برای فضاهای بیرونی و داخلی ساختمان

با گسترش کاربرد شیشه در معماری مدرن، هندریل شیشه ای به دلیل ساختار یکپارچه و شفافیت منحصربه فرد جایگاه ویژه ای را در زمینه نرده و جان پناه به خود اختصاص داده و مورد توجه طراحان به ویژه در ساختمان هایی با طراحی مدرن قرار گرفته است.| ساختار هندریل شیشه ای ترکیبی از شیشه و آلومینیوم بوده که آلومینیوم بعنوان اپل و نگهدارنده شیشه ایفای نقش می نماید. شیشه های مورد استفاده الزاما باید بصورت سکوریت و لمینیت شده باشند و معمولا از دو لایه شیشه سکوریت با ضخامت ۸ الی ۱۰ میلیمتر بصورت لمینیت شده استفاده می گردد. نصب این سیستم در عین سادگی از حساسیت بالایی برخوردار بوده که نقش تعیین کننده ای در امنیت هندریل ایقا خواهد نمود.
در این روش ایتدا پروفیل های آلومینیومی بصورت عمودی و با فواصل خاص بر روی زیرسازی آتی اجرا می شود یا بسرامیک ها بوسیله های استینلس استیل بر روی پروفیل های آلومینیومی متصل خواهند شد و به جهت جلوگیری از لغزش و لرزش سرامیک ها، بین سرامیک و پروفیل های آلومینیومی از لاستیک های EPDM استفاده می گردد.
این سیستم با مهار کردن لبه های سرامیک به وسیله کلیب های اتصال ، نسبت به سایر روش های نصب سرامیک از ایمنی بالاتری برخوردار بوده و جهت اجرای نمای سرامیکی در ساختمان های بلند مرتبه، استفاده از این روش توصیه می شود. لازم به ذکر است در پشت سرامیک ها توری های پلی استر چسبانده می شوند تا در صورت شکست احتمالی، از ریزش آن ها جلوگیری گردد.
در این سیستم ابتدا پروفیل های آلومینیومی با مقاطع خاص بصورت عمودی بر روی زیر سازی آهنی اجرا می شوند و پس از آن کلمپ ها به وسیله پیچ به پروفیل های عمودی الومیتومی متصل می کردند. سپس ریل های آلومینیومی با استفاده از چسب مخصوص به لبه بالا و پایین سرامیک چسبانده شده و سرامیک ها به واسطه ریل های آلومینیومی بر روی کلمپ ها نصب می گردند
از این روش جهت نصب سرامیک با ضخامت ۳ الی ۶ میلیمتر استفاده خواهد شد. این سرامیک ها معمولا با ابعاد بزرگ قابلیت برش بن ابعاد کوچکتر را نیز دارند
در این روش در پشت سرامیک ها بوسیله دستگاه شیار زن شیارهایی تعبیه می شود و شاخک کلمپ ها در داخل شیارها قرار گرفته و با استفاده از چسب مخصوص محکم می شوند. سپس سرامیک ها به واسطه کلمپا های متصل شده بر روی ریل های آلومینیومی مخصوص که بصورت افقی روی زیر سازی آهنی اجرا شده اند متصل شده و با استفاده از پیچ تنظیمی که بر روی کلمپه ما تعبیه شده است رگلاز می گردند و جهت جلوگیری از لرزش و لغزش سرامیک ها در بین سرامیک و پروفیل آلومینیومی از لاستیک های EPDM استفاده می شود.
در این روش نصب کلمپ ها به پشت سرامیک از طریق اتصالات مکانیکی مخفی و بدون نیاز به چسبا انجام می شود. بدین منظور په وسیله دستگاه آندر کات VTder cut در پشت سرامیکه سوراخ های پافیلی ایجاد می گردد سپس کلمپ ها به وسیله انکربولت به سرامیک متصل می شوند به نحوی که انکر وارد سوراخ سرامیکه شده و پس از بسته شدن بولت، پره های انکر در خزینه ی ایجاد شده باز می گردد تا استحکام کافی برای نگهداری سرامیک محقق شود. سپس سرامیک ها به واسطه کلمپ های متصل شده، بر روی ریل های آلومینیومی مخصوص که بصورت افقی روی زیر سازی آهنی اجرا شده اند متصل شده و با استفاده از پیچ تنظیمی که بر روی کلمپا ها تعبیه شده است رگلان می گردند.