شرکت سازه رنگین

شرکت سازه رنگین در سال 1390 توسط جمعی از مدیران و فعالان شرکت های بنام و مجری نما های مدرن و خشک ساختمانی و با هدف تامین نمودن بخشی از نیاز های صنعت ساختمان در زمینه نمای ساختمان و اجرای نما های خشک قدم در این عرصه گذاشت .طراحی ،تولید و پشتیبانی فنی و مهندسی در عرصه نمای ساختمان از اقدامات و اهداف این شرکت بوده و هست هم اکنون نیز بر حسـب تجربیـات سالیان گذشته با بهره گیـری از خبرگان صنعت اکستروژن ایران در حال طراحی و ساخـت پـروفیل های اختـصاصی نـما هستـیم . از پیـشتازان کامپوزیت بودیـم و امروز با کوله بار بیـش از 18 سـال تجـربه مدیـران این شـرکت در زمـینـه های تولید نصب و سابقه اجرای پوسته های شیـشه ای و نما های فریـمی که هر یک از اعضای شرکت در شرکت های مطرح داخلی،مدیریت و مسولیت اجرای آنرا داشته اند وظیـفه خود می دانیم برای تامین نیاز های معماران توانمند ایرانی نهایت تـلاش خود را بکار گیریم و ضمن ارایـه جدیدتـرین جزییـات فنی ،مشاوره لازم جهت انتـخاب جزییات یا طـراحی . قطعات سفارشی ، مباحث انـرژی و … ارایـه نماییـم.

نمای اسپایدر

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال یکی از انواع نماهای مدرن ساختمانی بوده و با ترکیب دو متریال سبک شیشه و آلومینیوم، به لحاظ مسائل سازه ای بهترین سیستم نمای شیشه ای در ارتفاع محسوب می شود. ساختار تمام آلومینیومی این سیستم باید طوری طراحی و محاسبه گردد که در مقابل انواع تنش های وارده ناشی از جابجایی سازه اصلی ساختمان در زلزله، نیروی مستقیم زلزله و باد ، نشست های احتمالی و وزن خود، مقاوم و در عین حال انعطاف پذیر باشد.

نمای آلومینیوم کامپوزیت

ورق آلومینیوم کامپوزیت یکی از مصالح متداول و پر طرفدار جهت اجرای نما می باشد که متشکل از دو لایه پوشش آلومینیوم به ضخامت امه الی ۵ میلیمتر با یک هسته پلی اتیلن به ضخامت ۲ الی ۵ میلیمتر می باشد که معمولا برای استفاده در نما از ورق های آلومینیوم کامپوزیت با لایه آلومینیوم mmدو هسته mm ۴ استفاده می شود. وزن ورق های کامپوزیت حدود الى ار کیلوگرم در هر مترمربع بوده که حدود ۹۰ بسبک تر از سنگ گرانیت: 40% سبک تر از سیمان و ۷۵ * سیک تر از شیشه می باشد.

سقف شیشه ای

سقف شیشه ای یا اسکای لایت یکی دیگر از مصادیق معماری مدرن در ساختمان می باشد که علاوه بر زیبا نمودن معماری داخلی و فراهم آوردن رابطه بصری با محیط بیرون، با ورود نور به داخل ساختمان در کاهش مصرف انرژی نقش بسزایی دارد. این سیستم متشکل از شیشه و سازه ی نگهدارنده ای از جنس فولاد و آلومینیوم است. سازه نگهدارنده باید پایدار و خود ایستا باشد و توان مقابله با نیرو های وارده ناشی از بار باد، برف و … را داشته باشد و به منظور جلوگیری از پرت انرژی، عایق بندی صوتی و تامین ایمنی، لازم است از شیشه های دوجداره سکوریت و لمینیت شده استفاده نمود.